Târgu-Jiu: Angajaţii protestează, directorul e ferm convins că lucrează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Gorj, Ion Cupă,  a declarat că angajaţii lucrează, iar inspectorii sunt un teren. Acesta nu coborâse până la ora 11.00 la parterul instituţiei, unde are loc protestul.

„Sincer să fiu, nu mă aşteptam la acest protest, nu m-a anunţat nimeni. Eu zic că se lucrează, dar cu dificultăţi. Mi-au spus că e o manifestare spontană şi s-au solidarizat cu ceilalţi din ţară. Am vorbit cu liderul de sindicat şi mi-a spus că inspectorii sunt plecaţi pe teren, la controale“, spune directorul Ion Cupă. Realitatea l-a contrazis însă pe şeful instituţiei, pentru că nimeni nu încasa bani la ghişee, iar inspectorii erau la protest. „Am delegaţie să merg în teren, pentru control la un agent economic. După cum vedeţi, sunt la protest, nu m-am dus. Aici sunt mai mult de 50 de inspectori de teren“, spune inspectorul Emilia Tiriplică.


Contribuabilii, afectaţi de protest


Şi contribuabilii care au venit să facă diverse plăţi la Finaţe au fost afectaţi de grevă. „Personal, mă încurcă protestul, pentru că trebuia să plătesc taxa de mediu pentru o maşină pe care am cumpărat-o. Nu am rămas surprins de protest, mă aşteptam, problema e aceeaşi şi la nivel de ţară“, spune Dumitru Ilie.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite