Târgu-Jiu: Angajaţii MAI din Gorj nu scapă de disponibilizări. Toţi salariaţii vor fi supuşi evaluării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a confirmat că şi la nivelul inspectoratelor din Gorj vor avea loc concedieri. Primul pas în procesul de restructurare constă în evaluarea angajaţilor.

Ministrul de Interne, Traian Igaş, a confirmatm, astăzi, că vor fi disponibilizaţi poliţişti, jandarmi şi pompieri din judeţul Gorj, însă nu a vorbit despre o cifră a celor care urmează să-şi piardă pâinea. Igaş a făcut referire la o evaluare profesională a personalului din administraţie. „Se vor face restructurări în toate judeţele nu numai la Gorj. Mi-aş dori să facem evaluări rapide la nivel naţional din păcate avem un număr mic de oameni care se ocupă de acest lucru. Când vom definitiva evaluarea vom face public numărul angajaţilor ce urmează să părăsească sistemul“, a declarat Traian Igaş. Vestea bună pentru cei ce rămân în sistem este că toate structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor de la nivel judeţean vor fi modernizate.
Primul ministru, Emil Boc, Traian Igaş, ministrul de interne şi politicianul Vasile Blaga au fost prezenţi, astăzi,  la Târgu-Jiu, cu ocazia organizării alegerii preşedintelui PDL Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite