Târgu-Jiu: American acuzat de ucidere din culpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alex Dolson, un român cu cetăţenie americană, în vârstă de 59 de ani, stabilit în Arizona, a fost implicat azi-dimineaţă într-un grav accident rutier, pe Drumul European 79, în comuna gorjeană Plopşoru.

Americanul conducea un autoturism Chevrolet Avalanche şi a intrat cu viteză într-o căruţă în care se aflau două persoane, acestea decedând pe loc. Alex Dolson este acuzat de rudele celor decedaţi de ucidere din culpă, fiind la un pas să-l linşeze, întrucât bărbatul din Arizona a refuzat recoltarea probelor biologice. Alex Dolson susţine că nu el a fost la volan în momentul accidentului.

În dimineaţa acestei zile, pe DE 79, în comuna Plopşoru, s-a produs un accident de circulaţie în care au fost implicate un autovehicul şi un atelaj cu tracţiune animală. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că şoferul, un bărbat de 59 ani, în timp ce conducea un autovehicul din direcţia Rovinari în direcţia Filiaşi, a intrat în coliziune cu un atelaj cu tracţiune animală ce se deplasa în aceeaşi direcţie. În urma accidentului, două persoane de 41, respectiv 49 ani, ce se aflau în atelajul cu tracţiune animală, au decedat. Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs acest accident de circulaţie“, a declarat Bogdan Scafel, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Rămâi pe targu-jiu.adevarul.ro pentru a afla declaraţia americanului.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite