Târgu-Jiu: Amenzi de 75.000 de lei într-o singură zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma acţiunilor desfăşurate de poliţiştii gorjeni, în cursul zilei de ieri, au fost aplicate amenzi de peste 75.000 de lei, cele mai multe nereguli fiind depistate în cazul transportatorilor de persoane şi mărfuri.

După ce şapte pietoni au fost prinşi în timp ce  traversau strada prin loc nepermis, oamenii legii au oprit în trafic 12 şoferi care nu purtau centura de siguranţă. De amenzi nu au scăpat nici şoferii care conduceau microbuze de transport persoane, întrucât numărul călătorilor era mai mare decât cel prevăzut.

„Poliţiştii au constatat peste 60 de abateri, valoarea amenzilor aplicate depăşind suma de 75.000 lei. Au fost aplicate patru sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor privind transporturile rutiere, 12 pentru neportul centurii de siguranţă, şapte pietonilor care au traversat neregulamentar, 14 pentru lipsa documentelor de identitate şi 14 pentru conducerea unor autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice.De asemenea, poliţiştii rutieri au reţinut patru permise de conducere, două pentru conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi două pentru depăşire neregulamentară, ulterior fiind retrase şi două certificate de înmatriculare“, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite