Târgu-Jiu: Ambulanţă în misiune, implicată într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul a avut loc astăzi, în jurul orei 13.45, pe Drumul European 79, pe raza comunei Bâlteni. Şoferul unei ambulanţe s-a înscris în depăşirea unui autoturism Renault, iar în acel moment celălalt conducător a virat brusc la stânga, fără să se asigure.

Pacienta din ambulanţă, în vârstă de 73 de ani, a fost uşor rănită, iar acum a fost transportată cu o altă autosanitară la spitalul din Târgu-Jiu. Bătrâna trebuia să ajungă iniţial la Secţia de Oncologie.

„I-a tăiat calea un autoturism şi a incercat să-l evite, l-a acroşat, iar ambulanţa a ajuns într-o ţeavă de gaze. Echipajul se deplasa de la Turceni spre Rovinari, cu un caz de oncolgie. Pacienta a fost preluată de o ambulanţă de la Rovinari.Asistentul şi şoferul au contuzii minore, iar acum aşteaptă să vină Poliţia să facă cercetări. Partea din faţă a ambulanţei este lovită", a spus Ana Duma, directorul Serviciului de Ambulanţă Gorj.

„Şoferul ambulanţei a intrat în depăşirea unui autoturism al cărui conducător auto a virat la stânga, fără să se asigure, intrând astfel în coliziune, provocând fisurararea unei ţevi de gaze. O echipă de la Distrigaz a oprit alimentarea cu gaze. Pacienta din autosanitară, o bătrână de 73 de ani, din comuna Plopşoru, a fost transportată la spital. Se fac cercetări la faţa locului", a declarat Bogdan Scafeş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite