Altercaţia dintre un şofer şi un poliţist, cercetată de procurori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj va efectua cercetări în cazul scandalului care a avut loc săptămâna trecută, pe o stradă din cartierul Debarcader, din municipiul Târgu-Jiu.

Vasile Bobei, un bărbat 32 de ani, a declarat atunci că a fost scos cu forţa din propria maşină de un echipaj de poliţie, pentru că nu a vrut să îi acorde prioritate: „Un echipaj de poliţie m-a tras pe geam din maşină. Aveam prioritate şi le-am zis să tragă puţin maşina, mă dau şi eu puţin mai încolo, ca să trecem, după care a băgat mâna pe geam şi m-a luat pe sus”. La toată această scenă au asistat şi câţiva locatari, iar cineva a filmat scandalul.

„La Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a fost înregistrată o cauză penală,  în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă în legătură cu incindentul petrecut în data de 05 august 2011, pe raza Municipiului Târgu Jiu şi s-a constituit ca urmare a sesizării din oficiu a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj. Din primele cercetări a rezultat că, în timp ce se deplasa spre centrul oraşului, în calitate de conducător auto, partea vătămată B.V.S. s-a intersectat cu o autospecială a Ministerului Administraţiei şi Internelor care circula din sens opus. Între partea vătămată şi unul dintre ocupanţii autospecialei, un agent de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, a avut loc o altercație, context în care  numitului B.V.S. i s-au adresat expresii jignitoare şi s-a  încercat introducerea sa cu forţa în autoturismul poliţiei, cu scopul de a fi condus  la secţie. Cercetările continuă în cauză, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilorde fapt şi stabilirii răspunderii judiciare”, au anunţat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite