Targu-Jiu: Alexandru a vrut să plece în Portugalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adelina Vladuţu
Adelina Vladuţu

Tânărul a vrut să plece în Portugalia, la amica lui, însă gândul că va sta departe de Ramona l-a împins să se sinucidă.

Una dintre cele mai bune amice ale tânărului Alexandru Popovici, care s-a sinucis din dragoste pentru profesoara de română, se află în prezent în Portugalia. Aceasta a vorbit cu Alexandru chiar cu două ore înainte de a se sinucide şi este şocată de gestul băiatului, despre care are numai cuvinte de laudă.
„Alex m-a sunat cu două ore înainte să comită acest act. Era ora 10 dimineaţa, aici, în Portugalia. Dormeam. M-am speriat. Vorbisem cu el cu o zi în urmă. M-a sunat şi l-am întrebat ce a păţit, dacă e bine. Mi-a zis că e bine, voia doar să vadă ce mai fac. I-am zis că mă pregătesc să plec la facultate. Se trezise de la ora patru dimineaţa. Lucra la nişte pliante pentru liceul unde el terminase. Seara dinainte ca el să se omoare, am vorbit până foarte târziu”, povesteşte Adelina Vlăduţu, tânăra de 21 de ani.

Profesoara îi tulbura nopţile

Pentru că ştia despre momentele grele prin care trece din cauza profesoarei de limba română, Adelina a încercat să-l ajute să uite de acest episod din viaţa lui şi l-a invitat în Portugalia. „L-am chemat la mine, în Portugalia, tocmai în ideea de a-l face să se simtă mai bine, de a mai uita. A acceptat. Mi-a zis chiar că şi-a adunat bani să vină la mine. În dimineaţa în care m-a sunat, nu mi-a părut deloc supărat, chiar, din contră, liniştit“, continuă Adelina. Adelina spune că era doar o foarte bună amică a lui Alexandru. „Alex era ca un frate pentru mine. Îmi povestea absolut orice. Ştiu că îi era foarte greu, o iubea foarte mult pe Ramona. Am încercat să îi ridic moralul de fiecare dată”, încheie Adelina Vlăduţu. Aceasta este studentă în anul II la Facultatea de Relaţii Publice din Timişoara şi a plecat cu bursă în Portugalia, pentru o perioadă de un an de zile.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite