Verdictul în al doilea caz Ţundrea a rămas în pronunţare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Tudor a aflat ieri că plângerea împotriva martorului mincinos nu a fost soluţionată, deşi se fac verificări din luna martie. Doar un rezultat favorabil în urma cercetărilor efectuate la Inspectoratul de Poliţie Gorj l-ar mai ajuta pe târgujianul de 38 de ani să spere la libertate.

Magistraţii Tribunalului Gorj vor anunţa în următoarele zile soluţia în cazul cererii de revizuire, formulată de Gheorghe Tudor , bărbatul condamnat în 2006 la 23 de ani de închisoare pentru o crimă pe care el susţine că nu a comis-o el. După ce în cazul fostului procuror care a instrumentat cazul, Ion Diaconescu, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova a dispus neînceperea urmăririi penale privind infracţiunea de abuz înserviciu , doar rezultatul cercetărilor efectuate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Gorj în cazul unui martor mincinos, angajat în momentul crimei la o casă de schimb valutar, i-ar mai fi de ajutor.

„A rămas în pronunţare, încă nu s-a dat soluţia în cadrul şedinţei de miercuri. Este făcută de domnul Gheorghe Tudor o plângere pentru mărturie mincinoasă, iar dosarul se află  în curs de soluţionare. Urmează să vedem ce s-a întâmplat, pentru că se efectuează cercetări la Poliţie, din luna martie. Dacă se va demonstra că băiatul de la casa de schimb valutar a depus mărturie mincinoasă, acest lucru ne-ar mai putea ajuta. Ar urma încă o cerere de revizuire”, a declarat Lucia Pătraşcu, avocatul bărbatului care se declară al doilea Ţundrea. Crima pentru care Tudor a fost închis a avut loc în 2002, când o femeie de 80 de ani a fost omorâtă în apartamentul din Târgu-Jiu. Ulterior, Petre Marin, un alt târgujian, a pledat vinovat, însă, cu toate acestea, bărbatul a rămas în arest doar pentru tâlhărie, în timp ce amicul său Gheorghe Tudor a fost pedepsit pentru omor.

Citeşte ce intenţionează să facă mama lui Gheorghe Tudor pentru a-l ajuta să demonstreze că este nevinovat mâine, în

image
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite