Târgu-Jiu: Agresorii taximetristului au fost prinşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia vrea să-i vadă pe cei care i-au bătut copilul
Femeia vrea să-i vadă pe cei care i-au bătut copilul

Tânărul de 21 ani,  din satul gorjean Frăteşti, angajat al unei firme de taximetrie din Târgu-Jiu, a fost snopit în bătaie ieri-dimineaţă de clienţii pe care îi plimbase cu maşina.

Nefericitul eveniment a avut loc ieri dimineaţă, în jurul orei 05.00, pe o stradă de la marginea oraşului Târgu-Jiu. Când taximetristul le-a spus pasagerilor că trebuie să plătească cinci lei pentru drumul parcurs, cei cinci tineri aflaţi în maşină i-au aplicat mai mulţi pumni în figură, fiind ajutaţi de alţi doi prieteni ai acestora care îi aşteptau la locul de destinaţie indicat în momentul în care au urcat în maşina de taxi. „M-au bătut nişte indivizi. I-am dus cu taxiul şi nu au vrut să-mi plătească banii pe cursă, doar cinci lei. Erau vreo şase-şapte. Cred că erau băuţi. Mi-au luat şi două telefoane. Am apucat să sun un coleg“, a mărturisit Dan Bălan, tânărul bătut în timpul serviciului. Acesta purta ochelari, iar lentilele s-au spart şi i-au afectat ochiul stâng, fiind operat şi internat la Secţia Oftalmologie, din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe Târgu-Jiu. Mama acestuia a rămas şocată când şi-a văzut fiul plin de sânge. „Puteau să-mi omoare copilul pentru cinci lei. Vreau ca Poliţia să-şi facă treaba şi să-i văd pe cei care l-au bătut cu pumnii pe fiul meu. Mai bine se lipsea de bani, decât să i se întâmple asta. I-au spart lentila de la ochelari şi i-a afectat ochiul stâng. A fost operat, iar acum aşteptăm să vedem ce spun medicii. I-au luat şi un telefon de vreo 2.000 de lei, pe care îl primise de la fratele lui, dar tot ce ne interesează e să se facă bine. Eu nu mai vreau să mai lucreze pe taxi, pentru că e foarte periculos, mai ales noaptea“, a spus Hermina Bălan, mama taximetristului.

Agresorii sunt cercetaţi în stare de libertate

Agresorii au fost prinşi azi-noapte de poliţişti. „Au fost identificaţi şi sunt audiaţi de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale. Aceştia riscă pedeapsa cu închisoarea de la trei luni la doi ani sau amendă, în funcţie de numărul de îngrijiri medicale ale victimei“, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj. Bătăuşii sunt cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe.

Vom reveni cu amănunte.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite