Târgu-Jiu: Află cine este câştigătorul concursului de mâncat plăcinte, organizat la Rânca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul „Festivalului Toamnei“ la Rânca a avut loc şi un concurs de mâncat plăcinte. Zece pofticioşi s-au întrecut la mâncat de plăcinte cu urdă şi stafide, cel mai rapid a fost un angajat al Primăriei Târgu-Jiu.

Un alt concurs inedit pus la cale de organizatorii inventivii a fost cel de mâncat plăcinte. A fost pus la dispoziţia celor zece participanţi câte un kilogram de plăcintă cu urdă şi stafide.
Turiştii s-au adunat curioşi în jurul concurenţilor, încurajându-i şi dându-le sfaturi, creând totodată o atmosferă demnă de un concurs.  Misiunea a fost una destul de grea însă, aceştia şi-au dat silinţa, spre deliciul celor din jur.
Primul care a terminat de mâncat plăcinta, în doar câteva minute, a fost Gigel Trepăduşi, în vârstă de 48 de ani, angajat ca şofer la Primăria municipiului Târgu-Jiu. „Sunt şofer de mai mulţi ani la primărie. Mereu mănânc pe fugă atunci când sunt trimis în curse“, a spus Gigel Trepăduşi.

image

După ce a mâncat delicioasa plăcintă, Gigel Trepăduşi  şi-a potolit setea cu o sticlă de apă

Pe locul II s-a clasat soţia sa, Rodica Trepăduşi. Câştigătorii au fost premiaţi cu câte o sticlă de şampanie, echipamente sportive şi o cutie cu bomboane de ciocolată. Un alt concurs inedit va fi cel de gătit în aer liber programat în această seară. Totodată va fi organizată şi o tombolă cu premii precum şi un foc de artificii. Festivalul se va încheia mâine cu un târg cu vânzare a produselor tradiţionale oferite de meşteri populari din judeţ şi din ţară. Festivalul toamnei la Rânca este organizat de către PlanXpert, o firmă din Bucureşti care organizează evenimente, alături de Consiliul Local, Primăria Novaci, Societatea Naţională a Lignitului Oltenia şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite