Târgu-Jiu: Află ce ştranduri şi piscine se deschid la 1 iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Unele ştraduri din Gorj se vor deschide la 1 iunie, în timp ce alte baze de agrement vor funcţiona începând cu 15 iunie. Piscina „Elegance Beach“ s-a deschis de câteva zile la Târgu-Jiu.

„Elegance Beach“, deschisă deja de trei zile, între orele 9.00 şi 12.00, la Târgu-Jiu, este o plajă cu două piscine, servire la şezlonguri, teren de minifotbal, toate într-un loc intim şi cochet,  situat în cartierul Vădeni, pe strada Crângului. „Avem restaurant, pizzerie, loc de joacă pentru copii, mese de ping-pong. Ca şi în 2009, adulţii plătesc 15 lei pentru a intra, în timpul săptămânii, iar în weekend 20 de lei. Copii sub şapte ani, însoţiţi de părinţi, au intrare gratuită. Închirierea şezlongului intră în preţul biletului“, a declarat Laurenţiu Maronidis, administrator.
Alte două ştranduri din Târgu-Jiu şi Rovinari îi aşteaptă pe gorjeni de la 1 iunie. La ştrandul Complexului Dolce Vita din  Parcul Central Constantin Brâncuşi, amenajările sunt pe ultima sută de metri. Intrarea va fi 10 lei, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. Sunt puse la dispoziţie 200 de şezlonguri şi colaci de salvare. Închirierea unui şezlong costă 10 lei. Vor fi organizate jocuri distractive în bazin, concursuri de înot şi sărituri de la trambulină. „Am vopsit trambulina cu vopsea cauciucată, pentru a nu rămâne impurităţile pe margine, iar pentru terenul de fotbal am adus covor sintetic din China. Bazinul de înot pentru copii va fi supravegheat de către o asistentă medicală specializată şi un salvamar“, a declarat Aurel Buleac, administratorul complexului. Programul zilnic este de la 8.00 la 19.00.

Ştrandul din centrul Rovinariului, aflat în administrare publică, va funcţiona zilnic întrele orele 9.00 şi 12.00. Intrarea va fi 5 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru copii, în timp ce închirierea şezlongurilor costă 1 leu. Pentru relaxare şi distracţie, clienţii au la dispoziţie o terasă, minibar, teren de volei şi de tenis. 
Saună finlandeză gratuită, la Ţicleni


Bazele de agrement de la Ţicleni şi Drăguţeşti vor fi deschise începând cu 15 iunie. „Încă se lucrează la amenajări şi aşteptăm să se mai încălzească vremea. Apa trebuie filtrată şi tratată. Avem 400 de şezlonguri, intrarea va fi 10 lei, iar clienţii vor beneficia gratuit de saună cu aburi, saună finlandeză şi fitness. Vom deschide şi un barbeque “, a declarat Dian Popescu, administratorul Complexului Turistic.  
Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Gorj anunţă acţiuni de spraveghere a calităţii apei de îmbăiere în toate ştrandurile. Se vor recolta probe de apă şi din nisip şi va fi controlat nivelul de clor din apă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite