Târgu-Jiu: Află ce a păţit o elevă care a dat cu spray lacrimogen în clasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spray-ul lacrimogen a fost confiscat
Spray-ul lacrimogen a fost confiscat

Minora de 14 ani, elevă în clasa a VII-a, la Colegiul Naţional George Coşbuc din Motru, a fost amendată, după ce vineri a pulverizat spray lacrimogen într-o sală de curs.  Şi mama acesteia a intrat în atenţia poliţiştilor.

Se pare că fata a recurs la acest gest pentru a scăpa de o lucrare anunţată la una dintre materiile pe care le avea în ziua respectivă. Câţiva elevi s-au plâns imediat că îi ustură ochii, toţi fiind scoşi în curtea şcolii, până când încăperea a fost aerisită. Incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 17.20. Oamenii legii susţin însă că minora a folosit spray-ul pe holul unităţii de învăţământ.

Poliţiştii din municipiul Motru au stabilit că o minoră de 14 ani, la sfârşitul unei pauze dintre orele de curs, în timp ce se afla în holul unităţii şcolare unde este elevă, a folosit un spray iritant-lacrimogen, fapt ce a dus la crearea unei stări de agitaţie în rândul celorlalţi elevi. Urmare a acestui fapt, minora a fost consiliată în prezenţa mamei sale Claudia P.

Poliţiştii au sancţionat-o pe minoră conform Legii nr. 61/1991, republicată, iar ca măsură complementară au dispus confiscarea spray-ului. Conducerea unităţii de învăţământ a fost informată cu privire la producerea evenimentului“, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Mama minorei a primit doar un  avertisment pentru fapta comisă de fiica sa. Din fericire, nimeni nu a păţit nimic grav. Cel mai probabil, adolescenta se va alege cu media scăzută la purtare.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite