Târgu-Jiu: Adolescenţi duşi în arest pentru furt de cazane şi motorină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei minori suspectaţi că au furat două cazane din cupru şi 120 de litri de motorină au ajuns aseară în beciul Poliţiei Gorj.

Cercetările poliţiştilor arată că, la începutul lunii noiembrie, cei trei tineri au furat două cazane din cupru, în valoare de 9.000 lei, din două case situate pe raza comunei Runcu. Se pare că adolescenţii nu s-au oprit aici şi, în noaptea de 19 spre 20 noiembrie, au sustras 120 litri motorină din rezervorul unei autoutilitare parcate în comuna Runcu.

Cei trei minori, suspectaţi că au comis două furturi din locuinţe şi au sustras motorină din rezervorul unei autoutilitare, au fost reţinuţi aseară, de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu. Prejudiciul cauzat prin comiterea acestor fapte a fost estimat la suma de 9.600 lei.

Continuând investigaţiile în trei dosare penale privind comiterea unor infracţiuni de furt săvârşite pe raza comunei Runcu, poliţiştii au stabilit că suspecţi sunt trei minori, J.B.G., A.D.D., ambii de 17 ani şi L.I.B., de 16 ani, toţi din comuna Runcu. Poliţiştii au dispus reţinerea pe bază de ordonanţă a celor trei suspecţi şi introducerea în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj“, a anunţat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Tinerii vor fi prezentaţi astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite