Târgu-Jiu: Adolescente, date în urmărire generală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două minore, de 16 şi respectiv  17 ani, sunt căutate de poliţiştii gorjeni. Acestea au fost date în urmărire generale după  ce au dispărut de la domiciliu şi nu s-au mai întors.

Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de către Jean D., din municipiu, cu privire la faptul că fiica sa, Maria-Andreea Drăgoi, în vârstă de 17 ani, a plecat de la domiciliu în dimineaţa zilei de 09.04.2010, iar până în prezent nu a mai revenit.
 
        Fata are înălţimea 1,60 m, greutate aproximativ 50 kg, ten deschis, ochi căprui, păr vopsit negru, lung peste nivelul umerilor. La data dispariţiei era îmbrăcată cu geacă de culoare neagră din imitaţie piele, blugi negri, iar în picioare purta cizme cu talpă joasă de culoare neagră.

De asemenea, în dimineaţa zilei de 19.04.2010, Silvia Cristina Giura, de 16 ani, din municipiul Motru, a plecat de la domiciliu şi până în prezent nu a mai revenit.
 
Minora are înălţimea 1,60 m, constituţie atletică, greutate 50 kg, ten măsliniu, ochi verzi, păr şaten, prezintă aluniţă de culoare neagră pe nas. La data dispariţiei era îmbrăcată cu geacă  de culoare maron din stofă până în talie, blugi de culoare albastră, iar în picioare purta pantofi tip sport de culoare alb.
 
 Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la cele două minore  sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 ori 116.000, sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.
         


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite