Târgu-Jiu: Adolescentă bătută pentru că i-a făcut ochi dulci unui băiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fată de 15 ani, din comuna Dăneşti, a ajuns la spital, după ce a fost bătută de părinţii unei prietene. Scandalul a avut loc astăzi, la orele prânzului, din cauza faptului că adolescenta ar fi pus ochii pe prietenul fiicei lor.

A primit pumni şi picioare în burtă de la părinţii unei vecine, doar pentru că aceştia o bănuiau că vrea să rupă relaţia de iubire dintre fiica lor şi prietenul acesteia. I s-a întâmplat astăzi unei adolescente de 15 ani, din comuna gorjeană Dăneşti, satul Merfuleşti, care a ajuns pe patul spitalului, după ce a încasat o bătaie soră cu moartea. Valeria Burchel va rămâne internată şi se află sub supravegherea medicilor de la Unitatea de Primire Urgenţe Târgu-Jiu.

image

Mă dor coastele, capul şi burta. Prietena mea, tatăl şi mama ei au tăbărât pe mine. Dădură cu ce apucară, iar apoi ajunse Poliţia”, a declarat fata de 15 ani. „Tânăra a fost adusă cu un traumatism cranio-cerebral şi abdominal”, a spus Liliana Crăciun, medic şef al Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Târgu Jiu.  Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate care au fost circumstanţele în care s-a produs altercaţia.

Vom reveni cu amănunte.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite