Târgu-Jiu: Administrator reţinut pentru evaziune fiscală de 67.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorul unei firme din Târgu-Jiu este cercetat de poliţiştii de investigare a fraudelor pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, fiind acuzat că a prejudiciat statul cu 67.000 de lei.

Tânărul de 20 de ani, din comuna Săcelu, a fost reţinut aseară pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

 „Urmare a activităţilor de cercetare penală desfăşurate de ofiţerii de investigare a fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj a rezultat că în luna decembrie 2010, suspectul S.S.M.,  în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Târgu-Jiu, a realizat achiziţii intracomunitare de legume şi fructe, fără să înregistreze în evidenţa contabilă a societăţii operaţiunile efectuate şi veniturile realizate. Sustrăgându-se de la plata obligaţiilor fiscale faţă de bugetul general consolidat al statului, societatea comercială administrată de suspect a cauzat un prejudiciu în valoare de 67.000 lei“, a anunţat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Cercetările vor fi continuate pentru recuperarea prejudiciului cauzat bugetului de stat.

Vom reveni cu amănunte.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite