Târgu-Jiu: Adevăratul vinovat în cazul Ţundrea, reţinut pentru cinci infracţiuni comise într-o singură noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Avram, bărbatul despre care procurorii spun că este adevăratul criminal în cazul Ţundrea, este acuzat că a comis cinci infracţiuni, în noaptea de luni spre marţi. După noaptea petrecută în arest, bărbatul de 42 de ani a fost dus în această dimineaţă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti.

Testul ADN a arătat că Avram este autorul crimei din 1992 din Pojogeni, pentru care Marcel Ţundrea a făcut, nevinovat, 12 ani de închisoare, însă acum atenţia este îndreptată spre evenimentele din noaptea de luni spre marţi. După o zi de audieri, bătrâna care declara ieri că a fost bătută crunt de o persoană necunoscută l-a identificat pe Avram ca fiind autorul acestei fapte. La 100 de metri distanţă de casa acesteia, o vecină a fost găsită ieri în stare de inconştienţă, însă nu se ştie deocamdată dacă tot bărbatul de 42 de ani se face vinovat şi de comiterea acestei crime. Poliţiştii au confirmat astăzi că Gheorghe Avram a fost reţinut pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără acordul poliţiei, iar într-un alt dosar pentru violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe.

Echipa coordonată de Marius Iacob, procurorul-şef al Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a venit luni la Târgu-Jiu pentru reluarea cerceărilor în cazul Ţundrea, a plecat aseară din judeţul Gorj, urmând să revină săptămâna viitoare.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite