Târgu-Jiu: Adevăratul criminal în cazul Ţundrea a fost condamnat pentru furt. Află ce pedeapsă a primit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Avram a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Târgu-Cărbuneşti pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis şi părăsirea locului accidentului. Mâine, acesta va fi judecat şi în cazul Ţundrea.

Bărbatul de 42 de ani din satul gorjean Comăneşti, acuzat de procurori că a  comis crima pentru care a fost închis Marcel Ţundrea, a fost recent condamnat la cinci ani şi o lună de închisoare, însă de această dată pentru infracţiunile comise în februarie, când s-a urcat beat la volanul unei maşini furate şi s-a oprit cu ea în şanţ, după care a dat bir cu fugiţii. „A fost condamnat la cinci ani şi o lună de închisoare pentru cele trei infracţiuni”, a precizat judecătoarea Ioana Mălăescu, din cadrul Judecătoriei Târgu-Cărbuneşti.

Mâine va începe şi procesul în cazul Ţundrea, motiv pentru care Gheorghe Avram va fi adus din arest în faţa magistraţilor Tribunalului Gorj. La prima înfăţişare vor fi puşi faţă în faţă adevăratul criminal şi tatăl victimei, Marin Gherasie.

„Nu ştiu dacă poate să vină la proces. O să vorbesc în această seară cu el. Eu sigur nu o să vin, pentru că sunt la serviciu”, a spus Cristinel Gherasie, fratele victimei.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite