Târgu-Jiu: Ademeniţi la ştrand cu fitness şi saună finlandeză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştrandul din Parcul Central va fi dotat cu tobogane şi bărcuţe cu pedale
Ştrandul din Parcul Central va fi dotat cu tobogane şi bărcuţe cu pedale

Gorjenii sunt invitaţi să se bronzeze la piscinele deschise în Târgu-Jiu, Ţicleni şi Rovinari, meteorologii anunţând pentru mâine temperaturi de peste 30 de grade. Complexul din Parcul Central, baza de agreement de la Ţicleni şi ştrandul din Rovinari şi-au deschis deja porţile, iar plaja Elegance Beach îi aşteaptă pe târgujieni începând de mâine.

Piscinele şi ştrandurile din judeţ sunt o soluţie atât pentru cei care nu au posibilitatea financiară de a-şi petrece concediul departe de oraş, cât şi pentru cei care vor să se relaxeze după o zi grea de muncă. Primele piscine care îi aşteaptă pe gorjeni sunt ştrandul Complexului Dolce Vita, situat în Parcul Central din Târgu-Jiu, baza de agrement de la Ţicleni şi ştrandul din Rovinari. Ştrandul din Parcul Central s-a deschis pe 1 iunie, când toţi copiii au avut intrare gratuită. „Luna viitoare vom aduce din China tobogane, piscine gonflabile, baloane pe apă şi bărcuţe cu pedale pentru copii. Vor fi organizate jocuri şi cursuri de înot“, a declarat Daniel Buleac, administrator.

Gratis în weekend la Ţicleni

Programul zilnic este de la 8.00 la 19.00, preţul biletului rămânând cel de anul trecut, respectiv 10 lei. Sunt puse la dispoziţie 200 de şezlonguri, închirierea unuia fiind 10 lei. Bazinul staţiunii Băile Ţicleni s-a deschis săptămâna aceasta, iar în weekend oferă gratuitate la intrare. „Sperăm ca vremea să ţină cu noi zilele acestea, când intrarea va fi liberă pentru toţi clienţii. De săptămâna viitoare va fi percepută o taxă de 10 lei. Avem 400 de şezlonguri, chiria este inclusă în preţul biletului. Avem saună finlandeză, fitness şi saună cu aburi“, a declarat Dian Popescu, administrator. Tot de la 1 iunie s-a deschis şi ştrandul din Rovinari, aflat în administrare publică. Este prevăzut cu grupuri sanitare, duşuri şi şezlonguri. Intrarea este 5 lei pentru copii şi 7 lei pentru adulţi, iar chiria unui şezlong este 2 lei.


Fotbal şi ping-pong la Elegance Beach

Plaja Elegance Beach din cartierul Vădeni, cu două piscine, este prevăzută cu teren de minifotbal, mese de ping-pong, pizzerie şi restaurant, preţul unui bilet pentru adulţi fiind 15 lei. Piscina va fi deschisă mâine, la fel şi bazele de tratament din Săcelu. Ştrandul din Drăguţeşti, dotat cu 200 de şezlonguri, va fi deschis din 15 iunie. Intrarea este 5 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru copii.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite