Târgu-Jiu: Acuzaţiile de şpagă i-au adus ghinion: Mariana Văduva a pierdut „lupta“ pentru postul de decan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriela Babucea va fi, de astăzi, noul decan al Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu. Aceasta a primit nouă voturi, iar Mariana Văduva şapte, un vot fiind anulat.

Alegerile au avut loc astăzi, la ora 16.00. Mariana Văduva s-a declarat mulţumită de numărul voturilor obţinute şi este convinsă că, dacă nu ar fi existat acuzaţii de luare de mită, acum ar fi fost decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice. „Alegerile s-au desfăşurat corect. Normal că cine se înscrie într-o competiţie vrea să şi câştige, dar este vorba de o diferenţă de doar două voturi şi mi se pare un scor bun. Probabil că dacă nu ar fi fost alte sfere de influenţe şi nu ar apărut acea poveste în care am fost acuzată pe nedrept, cu siguranţă situaţia ar fi fost altfel. Sunt mulţumită şi rezultatul de şapte voturi este foarte bun. Viaţa merge înainte şi sigur voi candida şi cu alte ocazii. Vreau tot binele pentru facultate“, a declarat Mariana Văduva, în exclusivitate pentru reporterii AdS Târgu-Jiu. Rămâne acum deschisă doar lupta cu statul român, Mariana Văduva solicitând despăgubiri de 12 miliarde de lei vechi, pentru toate acuzaţiile de luare de mită care i s-au adus. „Sunt foarte revoltată şi cer despăgubire de 12 miliarde de lei vechi, care oricum nu acoperă ce mi s-a întâmplat. Am fost în arestul acela groaznic, care m-a afectat, pentru că un om care e nevinovat nu suportă să fie închis cu cheie şi lacăt“, a precizat Mariana Văduva.

Profesoara universitară Gabriela Babucea a fost numită în funcţia de decan al Facultăţii de Ştiinţe Economice. Alegerile au avut loc la nivel de consiliu al facultăţii, iar rezultatul a fost validat de senat.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite