Târgu-Jiu: Acuzaţii de furt la spălătorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 43 de ani, din comuna Albeni, le-a cerut aseară sprijinul poliţiştilor cărbuneşteni, susţinând că a fost victima infracţiunii de furt. Acesta a declarat că fiul său şi-a dus maşina la spălătorie, iar unul dintre angajaţi i-a furat de sub preş suma de 500 de euro.

Evenimentul a avut loc aseară, în jurul orei 18.00.

Poliţiştii din oraşul Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi de către un bărbat de 43 ani, din comuna Albeni, judeţul Gorj, cu privire la faptul că a fost victimă a infracţiunii de furt. Partea vătămată a relatat că, în cursul zilei de ieri, la ora 16.00, fiul său, de 19 ani, s-a deplasat la o spălătorie auto din Târgu-Cărbuneşti, unde a spălat autoturismul, iar când a ajuns la domiciliul său din comuna Albeni, a constatat că din plicul cu suma de 6.300 Euro, pe care îl ţinea în interiorul autovehiculului, sub preş, i-a fost sustrasă suma de 500 Euro“.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, urmând ca astăzi să stabilească dacă angajatul spălătoriei se face vinovat de cele sesizate.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite