FOTOGALERIE/ Accident spectaculos: Un microbuz a fost lovit în plin de un tir

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul rutier a avut loc în această dimineaţă, la ora 10.00, pe raza satului Vlăduleni, din comuna Bâlteni, când şoferul unui tir a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un microbuz condus regulamentar.

Primele verificări arată că o explozie la unul din cauciucurile tirului a dus la producerea evenimentului soldat cu rănirea gravă a lui Gheorghe Câmpeanu, de 59 de ani, târgujianul care se afla la volanul microbuzului.

image

Datorită unei defecţiuni tehnice, un conducător auto a pierdut controlul şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un microbuz“, a spus poliţiştul rovinărean Adrian Drăcia.

image

Pasagerul din microbuz a scăpat ca prin minune doar cu o sperietură zdravănă. „Dacă nu aveam centura, acum eram pe lumea cealaltă. Mergeam regulamentar şi am apucat să văd tirul care a intrat pe contrasens“, a spus Victor Magherescu, pasagerul care se afla în dreapta şoferului de pe microbuz.

Târgu-Jiu

Localnicii au încercat să îi acorde victimei primul ajutor, însă a fost nevoie de intervenţia pompierilor gorjeni pentru scoaterea bărbatului de 59 de ani din microbuz. „Am auzit o bubuitură şi atât. Era prins între scaun şi bord. Am încercat să-l scoatem, dar n-am reuşit. A fost nevoie de descarcerare“, a declarat Nicolae Prundurelu, un localnic. Microbuzul a ajuns în şant, fiind grav avariat.

image

După ce a fost scos dintre fiarele contorsionate ale microbuzului, şoferul a fost transportat de urgenţă la spital. Conducătorul auto care se afla la volanul tirului are 26 de ani şi este din Craiova. Acesta este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Vom reveni cu amănunte.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite