Accident spectaculos: O cisternă a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un Logan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul cisternei, un tânăr din judeţul Vâlcea, va fi cercetat pentru vătămarea pasagerei de 51 de ani
Şoferul cisternei, un tânăr din judeţul Vâlcea, va fi cercetat pentru vătămarea pasagerei de 51 de ani

Evenimentul rutier s-a produs în această dimineaţă, la ora 09.00, pe strada Barajelor din municipiul Târgu-Jiu. În urma impactului, o pasageră de 51 de ani, care se afla în Logan, a fost rănită şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu pentru îngrijiri medicale.

Primele cercetări efectuate de poliţişti arată că şoferul cisternei, un tânăr de 26 de ani, din comuna Ioneşti, judeţul Vâlcea, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de un autoturismul din faţa sa şi a frânat brusc pentru a evita impactul cu acesta, ciocnindu-se cu Loganul care era condus regulamentar de un alt şofer de 26 de ani.

image

„În aceste împrejurări, conducătorul auto a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus de O.C.C., de 26 ani, din comuna Turcineşti. În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane, O.E., de 51 ani, din comuna Turcineşti, pasageră în autoturism. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Tudor Vladimirescu pentru acordarea de îngrijiri medicale", a anunţat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite