Târgu-Jiu: Accident rutier cu biciclist mort la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 56 de ani, din Târgu-Jiu, a murit azi-noapte, la scurt timp după ce a  fost acroşat de un autoturism. Bărbatul nu purta vestă reflectorizantă şi a fost accidentat atât de grav, încât medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viaţa.

Accidentul a avut loc aseară, în jurul orei 21.00, pe DE 79, în localitatea Iezureni. Poliţiştii târgujieni au fost sesizaţi telefonic, prin apelul de urgenţă 112, de către Ştefan D., în vârstă de 44 ani, din Bumbeşti-Jiu, despre faptul că a fost implicat într-un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unui biciclist.

La fata locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Biroului Rutier Municipal, care, cu ocazia primelor cercetări efectuate la faţa locului, a constatat că Ştefan D., în timp ce conducea autoturismul din direcţia Târgu-Jiu către Bumbeşti-Jiu, l-a acroşat pe Dorel M., de 56 ani, din Târgu-Jiu, care se deplasa cu bicicleta în aceeaşi direcţie, fără a purta articole de îmbrăcăminte cu elemente fluorescent – reflectorizante.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a lui Dorel M., care a fost transportat la Spitalul Judeţean pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior, victima a decedat“, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Şoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite