Târgu-Jiu: Accident provocat de un şofer băut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O şoferiţa a ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina la volanul căreia se afla a fost lovită de un autoturism condus de un conducător auto băut.

Şoferul unei autoutilitare marca Logan, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul volanului, într-o curbă, şi intrat într-o altă maşină care circula regulamentar din sens opus. Accidentul s-a produs în această dimineaţă, pe raza localităţi Răchiţi, din comuna Runcu. Conducătorul auto Robert Marius Cărăvan, din Piteşti, avea o concentraţie alcoolică de 0,65 miligrame/litru în aerul pur expirat.

image

Şoferiţa din autoturismul accidentat, Ana-Maria Cuteanui, în vârstă de 28 de ani, a fost transportată de urgenţă la spital, cu răni grav la picioare. „Într-o curbă la dreapta, conducătorul auto a pătruns pe contrasens şi intrat în coliziune cu un autoturism Opel Corsa care se deplasa regulamentar din sens opus“, a declarat agentul principal Marius Cărăvan. Şoferul argeşean vinovat de producerea accidentului va fi cercetat pentru vătămare corporală gravă şi conducere sub infulenţa băuturilor alcoolice.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite