UPDATE Bucureştean accidentat grav de un doljean care a intrat cu maşina pe contrasens

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul a avut loc astăzi, în jurul orei 10.45, pe Drumul Naţional 67 şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru descarcerarea victimei din Bucureşti.

Update, ora 12.00

Oamenii legii spun că un doljean este vinovat de producerea accidentului. „Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţişti s-a constatat că R.A., de 41 ani, din comuna Dioşti, judeţul Dolj, conducea o autoutilitară din direcţia Târgu-Jiu în direcţia Motru. Într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, semnalizată corespunzător, a pătruns pe contrasens, iar aici a tamponat lateral stânga, autoutilitara condusă de către F.L.M., de 32 ani, din municipiul Bucureşti. Urmare a coliziunii dintre cele două autovehicule, F.L.M. a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat de urgenţă la o unitate medicală", a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Şoferul din Dolj a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 67, pe raza localităţii Roşiuţa.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite