UPDATE Accident la Poienari: Un autobuz a intrat într-un imobil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un cauciuc al autobuzului a explodat
Un cauciuc al autobuzului a explodat

Primele informaţii arată că şoferul autobuzului este prins între fiarele contorsionate ale autovehicului, fiind nevoie de descarcerare.

UPDATE, ora 18.00

Primarul comunei Bumbeşti-Piţic s-a deplasat în satul Poienari pentru a vedea ce s-a întâmplat. „A venit un autobuz dinspre Polovragi, de la Viitorul Baia de Fier, care a avut explozie pe anvelopa stânga-faţă. A intrat în prima casă din satul Poienari, din direcţia Râmnicu-Vâlcea- Târgu-Jiu. Autobuzul era gol, şoferul este de la Baia de Fier şi nu a avut nicio zgârietură. Autovehiculul a intrat într-un şopron. Au venit cinci ambulanţe, dar nu a fost nevoie de intervenţia medicilor“, a precizat Ion Pienaru, primarul comunei Bumbeşti-Piţic.

Nefericitul eveniment a avut loc astăzi,  în jurul orei 17.00, pe raza satului Poienari, din comuna Bumbeşti-Piţic. Un echipaj de pompieri de la Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj s-a deplasat la faţa locului.  Mai multe ambulanţe au ajuns deja la locul accidentului.

„Este vorba de un autobuz de transport persoane, condus de un bărbat de 62 de ani, care circula din direcţia Vâlcea-Târgu-Jiu. A părăsit partea carosabilă pe partea stângă în sensul de mers şi a intrat în anexa unui imobil. Singura victimă e şoferul”, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Vom reveni cu amănunte!

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite