Târgu-Jiu: Accident cu maşina Poliţiei soldat cu rănirea unui agent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul legii a intrat cu autoturismul într-un tir parcat pe Drumul European 79. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj vor stabili cine este vinovat de producerea acestui eveniment.

Poliţistul de 25 de ani, din comuna Plopşoru, a fost implicat aseară într-un accident rutier, pe raza localităţii Bâlteni. Daniel Gheorghe Manea este agent în cadrul Postului de Poliţie din localitate şi se afla la volanul maşinii de serviciu în  momentul producerii acestui eveniment rutier.

„Aseară, la ora 21.06, un agent din cadrul Postului de Poliţie Bâlteni, în vârstă de 25 ani, în timp ce se afla în misiune de patrulare cu autovehiculul de serviciu, pe Drumul European 79, a intrat în coliziune cu semiremorca unui autotractor oprit pe partea carosabilă, în zona de acţiune a indicatorului «Depăşirea autovehiculelor cu excepţia motocicletelor fără ataş interzisă» şi în dreptul marcajului longitudinal simplu continuu, ce despărţea cele două sensuri de mers. Urmare a impactului, agentul de poliţie a suferit leziuni corporale, fiind transportat la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj. Omul legii a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ. 

Din maşina Poliţiei direct în ambulanţă

După ce aseară a ajuns la spital cu leziuni uşoare la nivelul feţei, în această dimineaţă, bărbatul a fost externat. „A fost anunţată o victimă fără descarcerare şi a fost dirijat echipajul de la Rovinari, după care pacientul a fost transportat către cea mai apropiată unitate, la spitalul din oraş. Ulterior am fost anunţaţi prin staţie că acesta este în comă şi am trimis un echipaj de la Târgu-Jiu să preia pacientul, dar s-a stabilit că este vorba doar despre un traumatism minor”, a precizat Ana Duma, şefa Serviciului de Ambulanţă Gorj.

Al doilea accident cu poliţişti

Evenimentul petrecut aseară nu este singurul de acest gen. La sfârşitul lunii trecute, Aurică Potcovaru, în vârstă de 50 de ani, din Târgu-Jiu, a murit în urma unui accident rutier produs pe Drumul Naţional 67, pe raza localităţii Câlnic. Târgujianul era ofiţer în cadrul Poliţiei Municipiului Motru şi se îndrepta spre locul de muncă, fiind pasager pe locul din dreapta şoferului. La volan se afla colegul său de serviciu, un alt poliţist, care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat cu maşina într-un parapet.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite