Târgu-Jiu: Absolvenţii sunt aşteptaţi la Bursa Locurilor de Muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenţii care nu şi-au găsit încă o slujbă pot participa la Bursa Locurilor de Muncă, organizată de Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj  în holul Casei de Cultură a Sindicatelor.

Şomerii care sunt sau nu în evidenţele agenţiei locale pentru ocuparea forţei de muncă, sunt aşteptaţi să participe pe data de 24 septembrie la o bursă a joburilor, organizată special pentru ei. Până în prezent şi-au anunţat prezenţa 12 agenţi economici. Angajatoriii care încadrează în muncă pe durată nedeterminată absolvenţi ai unor instituţii de învăţământ sunt scutiţi, pe o perioadă de 12 luni, de plata contribuţiei datorate la bugetul asigurărilor pentru şomaj, aferentă absolvenţilor încadraţi, şi primesc lunar, pe această perioadă, o anumită sumă, pentru fiecare absolvent angajat. Iar dacă angajează absolvenţi din rândul persoanelor cu handicap vor primi sumele stabilite pentru 18 luni.
Bursa Locurilor de Muncă va avea loc, vineri, 24 septembrie, la ora 9.00 în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu. Ultima bursă de acest gen a avut loc anul trecut pe 25 septembrie 2009 unde au participat 432 de absolvenţi şi 32 de angajatori care au oferit 431 de posturi.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite