Târgu-Jiu: A zburat de pe carosabil sub un podeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşina accidentată a ajuns sub un podeţ, aproape de curtea unui localnic. Şoferul unui autoturism Dacia Logan a fost rănit grav, după ce maşina condusă de el a fost izbită violent de un autotuturism condus de o şoferiţă neatentă

Şoferul autoturismului Dacia Logan, Marian Boncea, în vârstă de 40 de ani, a fost transportat cu ambulanţa, în această dimineaţă, la Unitatea de Primiri Urgenţe. Acesta se afla în stare gravă, cu răni la cap. Medicii i-au acordat primul ajutor şi au reuşit să-i stabilizeze starea de sănătatea.
Accidentul a avut loc în orei 8.00, pe raza comunei Scoarţa, pe DN 67. Potrivit martorilor, Marian Boncea a vrut să vireze la stânga pe un drum lăturalnic, dar, din spate, a venit cu viteză un alt automobil, condus de Cristinela Puiu. „A vrut să intre pe o uliţă, dar a venit altă maşină din spate, care s-a angajat în depăşire. Am înţeles că la volan se afla o femeie, care ar fi vinovată de producerea accidentului“, a spus Ovidiu Caragea. Autoturismul accidentat a ajuns sub un podeţ, la câţiva metri de curtea casei unui localnic. „M-am speriat că, dacă nu se oprea într-un dâmb, putea să ajungă în curte. Eu doar am văzut maşina sub podeţ şi şoferul plin de sânge“, a spus un localnic. Şocul impactului a fost atenuat de airbag-uri, pe care rămăseseră urme de sânge.

image

Şoferiţa a scăpat nevătămată

Cristinela Puiu, şoferiţa care se afla la volanul autoturismului care a intrat în Logan, a scăpat fără nicio zgârietură. Aceasta nu a vrut să comenteze cele întâmplat, dar a susţinut că autoturismul aflat în faţa ei nu semnalizase virajul la stânga. În automobilul Logan se mai afla un pasagar, care nu a păţit nimic în urma accidentului. Acesta a spus că şoferul Loganului semnalizase intenţia de a intra pe un drum lăturalnic. Dumitru Tatomir, şeful Poliţiei Rutiere Gorj, a precizat că se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului. Şoferiţa este cercetată pentru vătămare corporală, urmând să se stabilească încadrarea juridică, în funcţie de numărul de îngrijiri medicale primite de victimă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite