Târgu-Jiu: A vrut să scape basma curată după ce a furat o maşină şi a tamponat-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina tamponată a fost abandonată în parcare
Maşina tamponată a fost abandonată în parcare

Un bărbat de 29 de ani, din comuna Scoarţa, a sunat la Poliţie şi a anunţat că persoane necunoscute i-au furat autoturismul din parcare şi l-au abandonat în acelaşi loc, însă după ce l-au avariat. Cercetările efectuate de oamenii legii au scos la iveală faptul că vecinul acestuia este autorul acestei infracţiuni.

Evenimentul a fost anunţat ieri, în jurul orei 16.00. „Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de către Ovidiu Ş.D., în vârstă de 29 ani, din comuna Scoarţa, persoană ce locuieşte fără forme legale în municipiul Târgu-Jiu, cu privire la faptul că, în noaptea de 28 spre 29 noiembrie, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul şi,  după ce l-au tamponat, l-au abandonat în aceeaşi parcare de unde l-au sustras.

În urma primelor cercetări s-a constatat că autoturismul a fost sustras de către Ioan S., în vârstă de 23 ani, din municipiu, vecin cu partea vătămată. Acesta a recunoscut că a luat autoturismul fără voia proprietarului, folosindu-se de chei potrivite“, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inpectoratului de Poliţie Gorj.

Poliţiştii au întocmit în acest caz dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a fost tamponată această maşină.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite