A vrut să înveţe să înoate la 70 de ani şi a murit înecat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Descoperirea macabră a fost făcută aseară, în comuna Ioneşti. Pescarii l-au văzut pe septuagenar plutind pe râul Jiu şi au sunat imediat la 112.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj au trimis un echipaj de pompieri la faţa locului pentru a scoate cadavrul la mal. Evenimentul a avut loc ieri, în jurul  orei 17.00.

„Poliţiştii Secţiei 11 de Poliţie Rurală Turceni au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, de P.T., din comuna Ioneşti, cu privire la faptul că în râul Jiu se află o persoană înecată, iar la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul subunităţii, precum şi un echipaj de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Turceni, care au scos din râu persoana înecată. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba despre B.I., în vârstă de 70 ani, din comuna Ioneşti, care, sâmbătă, în jurul orei 14.00, fără să ştie să înoate, a intrat în râul Jiu intenţionând să se deplaseze spre comuna Brăneşti. În aceste împrejurări, bărbatul a fost luat de curenţii apei şi s-a înecat", declară Bogdan Scafeş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite