A vrut să împuşte o vulpe şi a rănit un vânător

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acţiunea s-a încheiat cu rănirea unui gorjean
Acţiunea s-a încheiat cu rănirea unui gorjean

Un bărbat de 49 de ani, din Comuna Băleşti, a ajuns ieri la spital, după ce a fost împuşcat din greşeală de un coleg de vânătoare, care a vrut de fapt să nimerească o vulpe. O alică a ricoşat şi a lovit victima.

Cei doi participau ieri dimineaţă la o acţiune de vânătoare autorizată, pe Fondul Cinegetic 18 Leleşti al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Gorj. Nefericitul eveniment a avut loc în jurul orei 10.30 şi a fost anunţat la poliţie chiar de către cel care a tras cu arma de vânătoare cu alice.
„Dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj a fost sesizat, prin apelul de urgenţă 112, de către C.V., în vârstă de 36 ani, din comuna Băleşti, cu privire la faptul că, în timp ce participa la o vânătoare autorizată, a efectuat uz de armă după o vulpe, cu arma de vânătoare pe care o deţine legal, iar una dintre alice a ricoşat şi a rănit uşor, la nivelul umărului stâng, un bărbat care participa la această acţiune de vânătoare. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul Biroului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase", a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Bărbatul de 49 de ani, din comuna Băleşti,a fost transportat la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Tudor Vladimirescu din Târgu-Jiu, pentru îngrijiri medicale şi investigaţii de specialitate. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi pentru stabilirea răspunderii judiciare. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite