Târgu-Jiu: A spart aparatul de jocuri şi a furat banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 25 de ani, din judeţul Ialomiţa, a fost reţinut de poliţişti după ce a sustras 475 de lei dintr-un aparat de jocuri pe care l-a distrus.

Aseară, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Bolboşi au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către angajata unui bar din localitate, despre faptul că un tânăr a distrus un aparat electronic de jocuri de noroc amplasat în incinta localului.Poliţiştii au stabilit că suspectul C.S., de 25 ani, din comuna Bărcăneşti, judeţul Ialomiţa, a jucat o sumă de bani la un aparat electronic cu jocuri de noroc. La un moment dat, s-a decuplat curentul electric şi întrucât aparatul electronic de jocuri s-a deconectat, suspectul a pierdut o parte din bani. În aceste împrejurări, tânărul a devenit violent şi după ce a distrus capacul de la cutia aparatului, a sustras suma de 475 lei.
„Urmare a cercetărilor efectuate, poliţiştii au întocmit pe numele suspectului dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere, iar ulterior l-au reţinut pe bază de ordonanţă pe timp de 24 de ore şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj“, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Daniel Tică.
În cursul acestei zile, poliţiştii îl vor prezenta pe suspect cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite