A petrecut la Balul Vârstei a III-a şi a murit înecat în lacul de acumulare de pe râul Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul a fost scos din lac în această dimineaţă
Cadavrul a fost scos din lac în această dimineaţă

Un pensionar din municipiul Târgu-Jiu a fost scos în această dimineaţă din lacul de acumulare de lângă insuliţa de pe râul Jiu din Parcul Central.

Aurel Floroiu, în vârstă de 65 de ani, participase la Balul Vârstei a III-a organizat de către Primăria municipiului Târgu-Jiu, cu ocazia Zilei Internaţionale a Vârstnicilor, la un restaurant de pe insuliţă. Pensionarul a murit înecat, azi-noapte, în lacul de acumulare, iar în această dimineaţă a fost scos din apă de către lucrătorii Inspectoatului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj. În buzunarul acestuia a fost găsită invitaţia de participare la Balul Vârstei a III-a. Una dintre variantele luate în calcul de anchetatori este că bărbatul ar fi vrut să urineze, dar s-a dezechilibrat şi a căzut în apă, asta pentru că avea şliţul desfăcut.
„Regretăm acest incident nefericit şi transmitem condoleanţe familiei. Noi am asigurat toate condiţiile. Am avut un autobuz, care să-i transporte pe participanţi“, a spus Ramiona Evulescu, purtător de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite