A omorât o fetiţă de trei ani după ce a intrat cu maşina pe contrasens

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 14.00, pe Drumul Naţional 67, în localitatea Roşiuţa. Fetiţa de trei ani se afla în afara drumului, de mână cu o altă copilă de 12 ani, care a ajuns în stare gravă la spitalul din Motru. Şoferul a fost cel care a sunat la 112.

Bărbatul care se afla la volan are 45 de ani şi este din municipiul Târgu-Jiu. Acesta se deplasa cu maşina pe Drumul Naţional 67, de la Motru spre Târgu-Jiu. Se pare că viteza a dus la producerea acestei tragedii.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către o echipă operativă constituită la nivelul Serviciului Rutier Gorj şi Poliţiei municipiului Motru s-a constatat că apelantul C.T., în timp ce conducea autoturismul proprietate personală pe DN 67, în direcţia Motru – Târgu-Jiu, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de trafic, a pătruns pe contrasens şi a accidentat două minore, în vârstă de trei şi respectiv 12 ani, aflate în afara părţii carosabile. În urma impactului, fetiţa de trei ani a decedat. Minora de 12 ani a suferit leziuni corporale grave, fiind transportată pentru îngrijiri medicale la Spitalul Municipal Motru", a anunţat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere şi vătămare corporală din culpă. La faţa locului s-a deplasat şi un procuror care va stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul.

  

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite