Târgu-Jiu: A luat doi tineri la ocazie şi a rămas fără poşetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie, în vârstă de 38 de ani, din Târgu-Jiu, a luat la ocazie doi bărbaţi şi s-a trezit că a rămas fără poşeta în care avea 5600 de lei. Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Motru au prins hoţii după doi ani.

La data de 29.05.2009, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de către o persoană de 38 de ani, din Târgu- Jiu, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras din autoturism, suma de 5.600 de lei, pe care o avea în poşetă.
Din cercetările efectuate s-a stabilit că partea vătămată s-a deplasat cu autoturismul proprietate personală pe traseul comuna Licurici – municipiul Târgu- Jiu, împrejurare în care a luat mai multe persoane la ocazie. Ulterior, a constatat că îi lipseau din geantă, 5.600 lei.
 Continuând cercetările şi investigaţiile în acest caz, poliţiştii au stabilit că suspect de comiterea furtului este G.D., de 32 de ani, din comuna Berleşti, fapta fiind comisă împreună cu un tânăr din aceeaşi localitate, Ţ.C., de 20 de ani.
Poliţiştii i-au depistat pe cei doi suspecţi şi i-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Târgu- Jiu, unde, urmare a probelor administrate s-a stabilit că aceştia au comis fapta în împrejurările descrise de către partea vătămată, profitând de neatenţia acesteia.
Până în prezent, părţii vătămate i-au fost restituiţi o parte din banii sustraşi, respectiv suma de 2.000 de lei.
Poliţiştii de investigaţii criminale continuă cercetările cu suspecţii în stare de libertate, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi recuperării integrale a prejudiciului cauzat.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite