A îngrădit o bucată de stradă construită pe pământul lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Mănescu este proprietarul unei suprafeţe de teren traversat de strada Prelungirea Macului. Bărbatul a precizat că va ţine drumul blocat până când va ajunge la o înţelegere cu autorităţile locale.

Mihai Mănescu, în vârstă  de 42 de ani, din municipiul Motru, susţine că a câştigat în instanţă o bucată din terenul pe care a fost construită strada Prelungirea Macului, din localitate, motiv pentru care s-a hotârât să-şi revendice bunul pentru care are documente legale.

image

„Am un titlu de proprietate eliberat din 1994 de Primăria Motru, care în 2001 a făcut o stradă şi mi-a ocupat abuziv o parte din acest teren, pe pâmântul meu. Am mers la prrimărie şi am făcut o solicitare în 2008 ca să mi se dea alt teren, într-o altă zonă, dar mi s-a spus să merg în instanţă. De atunci şi până acum, pe 1 august, m-am judecat şi am câştigat. Am primit hotărârea definitivă şi irevocabilă, iar executorul s-a adresat primăriei cu cinci zile înainte ca să pună ţăruşii pentru îngrădirea terenului meu. Este vorba de opt metri lăţime şi 200 lungime. Am fost luni la domnul primar şi i-am cerut din nou un alt teren,dar mi-a spus să-mi iau strada. Am lăsat un mic spaţiu să treacă oamenii spre satul Râpa, dar maşinile nu mai pot trece”, declară Mihai Mănescu, cel care spune că deţine un titlu de proprietate pentru o suprafaţă de 1600 de metri pătraţi de teren, din care o porţiune este ocupată de stradă.

Rămâi pe targu-jiu.adevarul.ro pentru a afla ce spun autorităţile din Motru!

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite