Târgu-Jiu: A început goana după reduceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna aceasta s-a dat startul oficial la reducerile de iarnă. Preţurile la încălţăminte, îmbrăcăminte şi accesorii sunt cu până la 70 la sută mai mici în majoritatea magazinelor din Târgu-Jiu.

Patronii magazinelor de haine şi încălţăminte din piele din municipiului Târgu-Jiu au lipit afişe care anunţă reduceri cuprinse între 40 şi 70 la sută. Ca să poată să facă lichidare de stoc la îmbrăcămintea şi încălţămintea de iarnă, aceştia au anunţat din timp primăria.  Pentru unele magazine sezonul reducerilor ia final pe 15 februarie, iar pentru altele se sfârşeşte la mijlocul lunii aprilie. În această perioadă a discount-urilor agenţii economici vor încerca să vândă ce a rămas din colecţia de iarnă.

Cizme şi ghete din piele, mai ieftine cu 50 %

La magazinul „Total“ o pereche de cizme de damă care costa 320 de lei poate fi cumpărată cu 160 de lei. Cizmele pentru bărbaţi au fost reduse de la 240 la 120 de lei. Gorjenii au luat cu asalat magazinele pentru a profita de reduceri. „Vreau să-mi cumpăr o pereche de cizme din piele, al căror preţ este redus la jumătate. Costă 160 de lei“, a spus Simona Macavei.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite