Târgu-Jiu: VIDEO/ Un jandarm a găsit o geantă cu 50.000 de euro. Află ce a făcut cu banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plutonierul Aurel Trăistaru a găsit în parcarea din faţa blocului o geantă, chiar lângă maşina lui. A deschis-o şi a găsit o adevărată avere, pe care, însă, nu s-a gândit să o păstreze.

Un jandarm din municipiul Târgu-Jiu a descoperit, în urmă cu câteva zile, o geantă plină cu bani în parcarea din faţa blocului în care locuieşte. Aurel Trăistaru (35 de ani), plutonier la Inspectoratul de Jandarmi Gorj, povesteşte că dus geanta acasă şi a deschis-o. „Am rămas înmărmurit când am văzut câţi bani sunt înăuntru. Am cercetat să văd cine este proprietarul şi am aflat din nişte documente că era un om de afaceri, reprezentantul unei firme. Am coborât în parcare  să caut proprietarul genţii. A venit şi cel care pierduse geanta şi era foarte panicat. I-am înapoiat geanta şi a numărat banii. Mi-a spus că a uitat geanta lângă maşină pentru că a fost sunat pe telefonul mobil şi nu s-a mai concentrat asupra a ceea ce avea de făcut, la toate acestea adăugându-se şi oboseala acumulată. A văzut că nu lipseşte nimic, mi-a mulţumit şi a plecat“, ne povesteşte Aurel Trăistaru.

image

Angajatul de la IJJ a urcat în maşină şi a plecat să-l găsească pe proprietarul genţii

Răsplătit cu o hârtie


Jandarmul spune că nu s-a gândit nicio clipă să păstrez banii, cu toate că nu are o situaţie materială deosebită.

image

Aurel Trăistaru conduce o maşină veche de 15 ani: „Nu m-am gândit nicio clipă să păstrez. Nu am luat niciodată de la nimeni niciun cap de aţă“. Florin Popescu, comandatul inspectoratului, a spus că gestul jandarmului va fi răsplătit cu un înscris de onoare.

Tu ce ai fi făcut dacă erai în locul jandarmului?

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite