Târgu-Jiu: A furat un telefon şi bani dintr-o maşină parcată în curte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un târgujian a cerut sprijinul poliţiştilor, în această dimineaţă, după ce a observat că persoane necunoscute i-au furat mai multe bunuri din autoturismul parcat în curtea casei tatălui său.

Suspect de comiterea acestui furt este un tânăr de 19 ani, din comuna Bolboşi.

„În dimineaţa acestei zile, la ora 09.40, poliţiştii din Bolboşi au fost sesizaţi de către D.T., din Târgu-Jiu, despre faptul că, în week-end, persoane necunoscute au pătruns în autoturismul pe care îl parcase în curtea locuinţei tatălui său, din comuna Bolboşi, sat Valea şi i-au sustras un telefon, precum şi suma de 210 lei. Urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspect de comiterea furtului este un tânăr, G.T.C., în vârstă de 19 ani, din comuna Bolboşi, care a pătruns fără drept în curtea imobilului în data de 12 februarie 2011 şi, profitând de faptul că autoturismul fusese lăsat neasigurat, a sustras telefonul mobil şi suma de bani“, a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Prejudiciul a fopst recuperat, iar tânărul de 19 ani este cercetat în stare de libertate pentru  comiterea infracţiunilor de furt şi violare de domiciliu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite