Târgu-Jiu: Riscă să ajungă la puşcărie pentru că a furat un telefon mobil dintr-un bar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 19 ani, din Ţicleni, s-a ales aseară cu dosar penal, după ce a furat un telefon mobil de pe o masă dintr-un bar din localitate.

Infracţiunea de furt calificat a fost comisă aseară, în jurul orei 17.00, iar persoana păgubită a sunat imediat la 112.

„Un bărbat de 47 ani, din Ţicleni, a sesizat faptul că persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil, în timp ce se afla în incinta unui bar. Din cercetările efectuate la faţa locului de către poliţişti, s-a stabilit că partea vătămată se afla într-un bar din Ţicleni şi şi-a lăsat telefonul mobil pe masă, fără să-l supravegheze, iar la un moment dat a constatat că îi dispăruse. În urma investigaţiilor s-a stabilit că suspect de comiterea furtului este A.G.D., de 19 ani, din localitate, care a profitat de neatenţia părţii vătămate şi i-a sustras telefonul mobil. Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au recuperat telefonul mobil şi l-au restituit părţii vătămate“, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Tânărul este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi riscă pedeapsa cu închisoarea de la 3 la 15 ani.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite