Târgu-Jiu: A fugit de la locul accidentului după ce a rănit un biciclist mort de beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer, aflat sub influenţa alcoolului, a fost identificat de poliţişti la scurt timp după ce a părăsit locul accidentului.

Aseară, în jurul orelor 22:55, poliţiştii Biroului rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi despre faptul că pe DE 79 KM 63+650, pe raza localităţii Cârbeşti, s-a produs un accident de circulaţie, conducătorul autotractorului implicat în eveniment, părăsind locul faptei.
La scurt timp de la sesizare, poliţiştii rutieri l-au identificat pe conducătorul auto în persoana lui Ion D., în vârstă de 39 ani, din judeţul Gorj. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, a rezultat că acesta prezenta o concentraţie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Din primele cercetări a rezultat că Ion D., în timp ce conducea un autotractor pe DE 79, pe fondul consumului de alcool, a accidentat uşor pe Antonie B., 40 ani, care se deplasa pe o bicicletă în aceeaşi direcţie de mers.
După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind identificat pe raza localităţii Vîrţ.
De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a biciclistului, a rezultat că acesta prezenta o concentraţie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie, Ion D. fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie ce depăşeşte limita legală.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite