A fost prins bărbatul care a violat-o cu bestialitate pe bătrâna de 76 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce femeia din comuna gorjeană Glogova, care a trecut prin clipe de coşmar, se află internată la Secţia Chirurgie a Spitalului Judeţean Târgu-Jiu, principalul suspect, un bărbat de 39 de ani, din judeţul Mehedinţi, a fost arestat astăzi preventiv pentru 29 de zile.

Infracţiunile de viol şi violare de domiciliu au fost comise în noaptea de miercuri spre joi, când bătrâna s-a trezit cu agresorul în casă.

„Poliţiştii au stabilit că suspect de comiterea faptelor este N.V., în vârstă de 39 ani, din comuna Bala, judeţul Mehedinţi. Suspectul a fost depistat la scurt timp şi, având în vedere probatoriul administrat, a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de viol şi violare de domiciliu. A fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, iar astăzi a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru, cu propunere de arestare preventivă“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Instanţa a dispus arestarea pe o perioadă de 29 de zile. Suspectul este recidivist. Bătrâna a ajuns la spital cu răni grave pe uter, după ce violatorul a folosit şi obiecte contondente.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite