Târgu-Jiu: A dispărut un catalog de la Liceul Forestier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii gorjeni efectuază cercetări pentru a stabili cine a furat catalogul unor elevi de clasa a IX-a, din cadrul Grupul Şcolar Forestier Târgu-Jiu, care a dispărut chiar din biroul directoarei.

Se pare că incidentul a avut loc în urmă cu o săptămână, când catalogul unei clase de la Grupul Şcolar Forestier Târgu-Jiu a dispărut de pe biroul directoarei  Rodica Oprea. „Au fost cataloagele la directoare în birou. Aceasta trebuia să le  predea după ce a încheiat anul şcolar şi a constatat că a dispărut un catalog de la clasa a IX-a. Acum directoarea este în concediu. A fost anunţată  Poliţia. Există un regulament şi se reface situaţia şcolară, în cazul în care nu va fi găsit. Noi n-am vrut să agităm părinţii, pentru că s-a mai întâmplat, anul trecut, şi la Rovinari, iar apoi a fost găsit după nişte garaje. Trebuie să apară. Poate e vreo glumă“, a declarat Ion Işfan, inspector adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj. Poliţiştii efectuează cercetări pentru depistarea celor care au furat catalogul. Directorul adjunct, Olimpia Ruşescu, se afla în concediu de odihnă la momentul incidentului, dar chiar în prima zi când a revenit din concediul de odihnă a sesizat dispariţia catalogului, anunţând Inspectoratul Şcolar Gorj.

Există un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii derulând investigaţii pentru identificarea suspectului“, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite