Târgu-Jiu: A depăşit o căruţă şi a accidentat un biciclist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident de circulaţie, produs pe fondul neatenţiei în conducere, a avut loc seara trecută. Un tânăr de 17 ani a ajuns la spital în urma incidentului.

Seara trecută,  poliţiştii din Turburea au fost sesizaţi prin 112, despre faptul că pe raza satului Poiana s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că un şofer de 38 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un  autoturism din direcţia Turburea spre Târgu-Cărbuneşti, s-a angajat în depăşirea unui atelaj cu tracţiune animală. În momentul în care efectua depăşirea, conducătorul auto a acroşat uşor un băiat 17 ani, din comuna Turburea, care se deplasa pe o bicicletă în faţa atelajului şi care a virat stânga fără a se asigura corespunzător.„În urma impactului a rezultat rănirea biciclistului care a fost transportat la Spitalul  Filiaşi, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice“, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Daniel Tică.Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite