A dat vina pe o albină după ce a intrat cu maşina pe contrasens

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer din Hunedoara s-a ales astăzi cu dosar penal, după ce a ajuns cu autoturismul pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o altă maşină condusă regulamentar de un gorjean. Evenimentul a avut loc în această dimineaţă, la intrare în oraşul Bumbeşti-Jiu.

Conducătorul auto vinovat de producerea acestui accident le-a spus poliţiştilor că s-a speriat din cauza unei albine, însă explicaţia nu l-a scăpat de dosar penal. Bărbatul de 46 de ani, soţia şi fiul acestora au ajuns la spital cu leziuni uşoare, în timp ce şoferul care circula regulamentar a scăpat doar cu o sperietură zdravănă.

„În această dimineaţă, la ora 11.40, s-a primit un apel pe 112, poliţiştii Oraşului Bumbeşti-Jiu fiind sesizaţi cu privire la producerea unui accident pe Drumul Naţional 66. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat faptul că, pe raza oraşului Bumbeşti-Jiu, pe fondul neatenţiei, conducătorul unui autoturism a intrat pe contrasens, acroşând un alt autovehicul", declară Bogdan Scafeş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Bărbatul din Hunedoara s-a ales cu dosar penal şi este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite