Târgu-Jiu: A dat Bac-ul şi apoi a furat un telefon mobil din sală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul a avut loc ieri, la o unitate de învăţământ din oraşul Turceni, unde zeci de absolvenţi de liceu au susţinut proba scrisă la limba şi literatura română, din cea de-a doua sesiune a bacalaureatului.

Un tânăr de 19 ani, din comuna Borăscu, a susţinut prima probă a bacalaureatului de toamnă la centrul de examen din cadrul Grupului Şcolar Industrial Turceni, iar la final a avut parte de o adevărată surpriză. Acesta a constatat că telefonul său, lăsat în grija profesorilor asistenţi pe timpul examenului, a dispărut. „Ieri, la ora 17.00, poliţistul de proximitate din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni a fost sesizat de către Marius S.B., în vârstă de 19 ani, din comuna Borăscu, cu privire la faptul că, după susţinerea examenului de bacalaureat la o unitate de învăţământ din oraşul Turceni, a constatat că telefonul mobil, lăsat în custodia profesorilor asistenţi pe timpul desfăşurării examenului, i-a dispărut. Urmare a investigaţiilor efectuate cu operativitate, poliţiştii au stabilit că suspect de comiterea furtului este Gheorghe B., de 19 ani, din comuna Ioneşti, judeţul Gorj, candidat la examenul de bacalaureat“, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj. Din primele cercetări, a rezultat că acesta s-a prezentat la profesorii asistenţi care au avut grijă de telefoanele candidaţilor şi, dându-se drept posesorul unui mobil în valoare de 450 lei, a reuşit să-i păcălească. Poliţiştii au recuperat telefonul şi i l-au restituit tânărului păgubit.

Cel care a săvârşit infracţiunile de fals privind identitatea şi furt este cercetat în stare de libertate, urmând ca dosarul penal să fie înaintat cu propuneri legale unităţii de parchet competente.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite