Târgu-Jiu: A ars de viu într-o căsuţă de lemn

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedia a avut loc azi-noapte, în jurul orei 01.00, în comuna Baia de Fier. Un bărbat de 30 de ani a fost găsit carbonizat într-o căsuţă de lemn tip camping.

La scurt timp după sesizarea primită la 112, la faţa locului au ajuns 11 pompieri cu două autospeciale. Din nefericire, proprietarul nu a mai putut fi salvat. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj.

Gheorghe G. a fost găsit carbonizat într-o căsuţă tip camping. La faţa locului a intervenit Garda de Intervenţie Novaci cu o autospecială şi şapte subofiţeri, care au fost ajutaţi de  Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Baia de Fier, cu patru pompieri voluntari şi o autospecială. Au ars căsuţa din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 6 metri pătraţi, obiecte de mobilier, de îmbrăcăminte, iar cauza probabilă o reprezintă jarul sau scânteile provenite de la o sobă metalică tip godin“, a anunţat Cătălin Bejancu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj. Intervenţia a durat aproximativ 50 de minute.

Primarul din comuna Baia de Fier spune că bărbatul de 30 de ani nu era căsătorit şi locuia singur. „Mama lui este în Italia. Nu a făcut niciodată scandal. Cred că a făcut focul şi a adormit sau a lăsat o ţigară aprinsă“, a precizat Constantin Mihuţescu, primarul din localitate.

Localnicii au spus că l-au văzut pe Gheorghe Greuraşi la bar, după care a plecat spre casă în jurul orei 23.00.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite