Târgu-Jiu: A adormit la volan şi a intrat pe contrasens: „Apoi s-a izbit de un parapet de protecţie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul s-a petrecut în această dimineaţă, pe Drumul Naţional 67, în localitatea Bumbeşti-Piţic. Un târgujian de 51 de ani a adormit la volan şi s-a izbit cu maşina de un parapet. Şoferul şi pasagera din dreapta au ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe Târgu-Jiu şi se află în afara oricărui pericol.

Accidentul a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 07.00, când la 112 a fost sesizat faptul că pe Drumul Naţional 67, în localitatea Bumbeşti-Piţic, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu două victime. „La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul Poliţiei Oraşului Novaci şi Postului de Poliţie Bumbeşti-Piţic. Din primele cercetări efectuate, s-a constatat că Nicolae S., în vârstă de 51 ani, din  municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, din cauza oboselii, a adormit la volan, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi, pătrunzând pe sensul opus de deplasare, a intrat în coliziune cu un parapet de protecţie de pe marginea părţii carosabile. În urma impactului, conducătorul auto şi pasagera de pe scaunul dreapta faţă, Ecaterina S., în vârstă de 46 ani, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu pentru îngrijiri medicale“, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj. Şoferul care a adormit la volan s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Pentru a nu fi implicaţi în astfel de evenimente, poliţiştii le recomandă şoferilor să îşi planifice în aşa fel călătoriile, încât să nu parcurgă într-o zi mai mult de 300 de kilometri.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite